Renovatie

Droomt u van een plek waar u zich helemaal thuis voelt? In een huis dat precies voldoet aan uw woonwensen? Met het comfort, de uitstraling en de kwaliteit die bij u past? MK Technics maakt het voor u waar.

Weet u al precies hoe het resultaat van uw verbouwing eruit moet komen te zien? Of moeten uw ideeën nog groeien? We adviseren u graag hoe uw woonwensen werkelijkheid kunnen worden.

Op basis van onze ervaring en vakmanschap denkt MK Technics met u mee over de beste oplossing binnen uw budget. 

U geniet nog meer van uw nieuwe keuken, badkamer, woonkamer of gerenoveerde woning als u met plezier kunt terugdenken aan de verbouwing. Daarom doen wij er alles aan om de werkzaamheden vlot en met zo min mogelijk overlast te laten verlopen.

We maken van tevoren duidelijke afspraken en vertellen u precies hoe we te werk zullen gaan. Tijdens de werkzaamheden houden we u steeds nauwgezet op de hoogte van de voortgang en de planning. De enige verrassing achteraf is hoe mooi het is geworden!


 

Verbouwen zonder zorgen

MK Technics heeft steeds een luisterend oor voor uw wensen en oog voor detail. Wij verzorgen uw project van Afbraak tot Zorgeloos genieten.
 
Elektriciteitswerken, verwarming en sanitair zijn onze specialiteiten maar evenzeer voor het vernieuwen van uw vloer, plafond of wanden, kan u beroep doen op ons. 
 
Voor de uitvoering van bepaalde werken schakelen we vertrouwde aannemers in, waar we vaak al jaren mee samenwerken. Vaklieden die dezelfde hoge eisen stellen aan kwaliteit en service en waar we blindelings op kunnen bouwen.

Met onze vakkundige en kritische blik benaderen we elk project alsof het ons eigen huis betreft. We zijn graag trots op ons werk. Net zoals we er ook trots op zijn dat onze klanten tevreden en welverdiend kunnen genieten van hun gerenoveerde woonruimte. Daar gaan we voor!
 
Voor meer informatie aarzel niet om ons te contacteren.